Dr. Jekill & Mr. Hyde

v9_ln_homepage_digitaleschets_jakill_hyde

The Jekill & Hyde Company is de snelst groeiende leverancier en producent van elektronisch regelbare uitlaatsystemen ter wereld. De systemen van het bedrijf voldoen aan de strengste internationale richtlijnen en eisen en is daarmee 100% street legal.

Loek is een vakman pur sang en heeft op zijn unieke, flexibele en vooral eigen wijze, onze binnenhuis beplanting verzorgd. Met als resultaat een stralende presentatie, die bovendien naadloos bij onze identiteit aansluit.

– Dr. Jekill & Mr. Hyde | Bram van Nunen

Ons bedrijf heeft bij The Jekill & Hyde Company de aankleding van de kantoorruimtes verzorgd.

Leolux

leolux

Leolux is een specialist op het gebied van zitmeubelen. De specialisten verbinden vakmanschap met de technieken van vandaag. Ze laten zich uitdagen door kunstenaars om innovatieve ideeën over vorm, materialen en comfort te vertalen naar zitmeubelen.

Loek en zijn team verrassen ons elke keer weer met hun prachtige creaties. Elke creatie straalt vakmanschap en toewijding uit, elke opdracht wordt met veel passie op maat gemaakt waarbij Loek perfect kan invoelen wat wij voor ogen hebben. Daarbij is Loek een echte kunstenaar en een bijzonder warme persoonlijkheid! Bij Leolux hanteren we de kernwoorden “mooi en bijzonder” en daar sluit Loek Natuurlijk helemaal bij aan, we zijn trots op onze samenwerking met deze fijne partner!

– Leolux | Thalitha Holthuis & Mariëlle Hendriks

Ons bedrijf verzorgd bij Leolux de boeketten voor relaties en jubilarissen. Daarnaast kleden wij de ruimtes aan voor de jubilarissen dagen.

Uitvaartcentrum Ruiver

uitvaart_reuver

Uitvaartcentrum Ruiver verzorgt alles rondom de uitvaart van een dierbare. Zij bieden nabestaanden de kans om het afscheid zo persoonlijk mogelijk in te vullen.

Bij het regelen van de uitvaart van mijn moeder kwam de vraag: ‘Welk bloemstuk komt er op de kist?’ Ik was niet enthousiast over de keuze die ik had. Bloemen en planten was de grootste hobby van mijn moeder. Ze had altijd diverse bloemstukken in huis staan en ze was vaak in de weer met bloemen en planten. Voor haar was de kist beslist niet belangrijk geweest, maar meer de bloemen die er op zouden liggen. Ik had het idee om haar kist te bedekken met een soort bloementuin. Bij Loek was ik aan het goede adres, hij begreep precies wat ik voor ogen had en hij heeft haar kist voorzien van een bloemenweelde die ze geweldig gevonden zou hebben.

– Sjer Jacobs

Ons bedrijf verzorgd mooie, gepaste rouwarrangementen. Daarnaast kleden wij de aula’s aan met planten.

Kasteel De Keverberg

kasteel_de_keverberg

Kasteel De Keverberg is een oude ruïne in het centrum van Kessel, die onlangs herbouwd is. Op dit moment wordt het kasteel gebruikt als unieke locatie voor vergaderingen, trouwerijen, feesten en een dagje uit.

Kasteel de Keverberg heeft vanaf dag 1 een geweldige samenwerking met Loek Natuurlijk. Loek werkt enorm klantgericht. Hij denkt altijd met ons mee en is oplossingsgericht. Het resultaat is elke keer weer prachtig!

– Kasteel De Keverberg | Petra Hoeymakers

Ons bedrijf heeft bij kasteel De Keverberg de opening geheel in stijl aangekleed. Ook wordt het kasteel wekelijks voorzien van verse bloemen in de vorm van een abonnement