Boeketten en bloemstukken

v10_ln_loek

Een boeket, gewoon omdat het dinsdag is. Welke reden u ook heeft, uiteraard kunt u voor boeketten en bloemstukken bij Loek Natuurlijk terecht. Deze maken wij geheel naar uw wens.

Loek’s blije boeketjes, natuurlijk, ongekunsteld, vol gevoel en emotie. Loek’s eigen herkenbare stijl en toch … elk boeketje een verrassing. Loek’s winkel (Madeira oppe Ruiver) het reisje waard, elke week.

Loek’s bloome … verslavend!

– Eric Piepers

Kantooraankleding

kantooraankleding_v2

Decoratie helpt bij het creëren van een inspirerende werkomgeving. Loek Natuurlijk verzorgt aankleding om dit te realiseren. Graag vullen wij deze aankleding voor u in op een betaalbare en creatieve manier.

Zakelijke geschenken

v1_jekill_hyde_zakelijk

Als ondernemer is het belangrijk om zichtbaar te zijn. Loek Natuurlijk biedt een creatieve manier om dit te verwezenlijken. Denk hierbij aan een geschenk op maat wanneer een zakenrelatie een jubileum viert.

Bruidswerk

bruid

De mooiste dag van uw leven is pas compleet bij het hebben van een bruidswerk dat naadloos aansluit op uw wensen. Loek Natuurlijk verwerkt de stijl en het thema van uw bruiloft, om een onvergetelijke dag nog onvergetelijker te maken.

We waren erg blij met het prachtige bruidsboeket en de corsages die jij voor ons gemaakt hebt. Het was erg fijn om samen met jou in alle rust te bespreken hoe wij het graag wilden hebben. Je hebt prima ingeschat wat de bedoeling was en we zijn dan ook erg tevreden over de prettige samenwerking en vooral het prachtige resultaat. Bedankt voor jouw bijdrage aan onze onvergetelijke trouwdag.

Peter en Joyce

Rouwbloemwerk

v10_ln_rouwbloem

Loek Natuurlijk is er ook in moeilijke tijden. Naast het hebben van een uitgebreid aanbod aan rouwstukken, luisteren we naar uw verhaal en verwerken dit met steun en respect in een speciaal boeket voor een speciaal moment.

v9_ln_homepage_digitaleschets_rouwbloemwerk